ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Δ/Σ/ ΤΟΥ ΗΣΑΠ

Πήγαινε κάτω

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Δ/Σ/ ΤΟΥ ΗΣΑΠ

Δημοσίευση  Admin Την / Το Σαβ Φεβ 28, 2009 4:36 am

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΙΣΕΣ,


Στις 26/2/2009 το σωματείο συναντήθηκε με τον διευθύνων σύμβουλο του ΗΣΑΠ

Κύριο Παπαθανάση και συμφωνήθηκαν τα εξής:

1)Η Α.Ε. ΗΣΑΠ, λαμβανομένων υπόψη, μεταξύ άλλων, όσων έχουν υποπέσει στην αντίληψη των υπηρεσιακών παραγόντων και του εγγράφου της επιθεώρησης εργασίας (αρ. πρωτ. 06/21.01.2009) και των από μέρους της ΠΕΚΟΠ καταγγελιών για τις συνθήκες εργασίας (αμοιβές, ασφάλιση κ.λ.π.) του απασχολούμενου υπό την ΟΙΚΟΜΕΤ ΑΕ προσωπικού στην καθαριότητα των εγκαταστάσεων της, θα προβεί αμέσως σε όλες τις δέουσες ενέργειες διαπίστωσης αντισυμβατικής συμπεριφοράς της εργολάβου εταιρείας που θα επισύρει την κύρωση της καταγγελίας της με αυτήν υφιστάμενης σύμβασης.

2)Η ΑΕ ΗΣΑΠ θα εισηγηθεί σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ως θέμα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τη διενέργεια των καθαρισμών.

3) Η Α.Ε. ΗΣΑΠ θα προβεί άμεσα στη σύνταξη όρων νέου διαγωνισμού για τους καθαρισμούς της, σε στενή συνεργασία με την ΠΕΚΟΠ και τα σωματεία των εργαζομένων της, προκειμένου με το νέο διαγωνισμό να προκύψουν όροι πλήρους διασφάλισης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων στους καθαρισμούς σύμφωνα με όσα προβλέπονται στις
οικείες συλλογικές συμβάσεις εργασίας και στην εν γένει εργατική νομοθεσία και παράλληλα στη διερεύνηση της δυνατότητας απευθείας από την Α.Ε. ΗΣΑΠ της μισθοδοσίας του προσωπικού του εργολάβου.

Το σωματείο μετά τις τελευταίες εξελίξεις βάζει πρώτο αίτημα στην διοίκηση του ΗΣΑΠ να παραμείνει το ήδη υπάρχων προσωπικό.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΙΣΕΣ,

Το σωματείο, σας ζητά να μην υπογράφετε σε κανένα χαρτί χωρίς αντίγραφο, να μην υπογράφετε σε κανένα χαρτί που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα των εργασιακών σας σχέσεων μεταξύ του εργοδότη και εσάς.

Αντισταθείτε, καταγγείλετε , το σωματείο είναι δίπλα σας όπως ήταν πάντα.

Eίναι χρέος τιμής για την συναδέλφισα Κωνσταντίνα που αγωνιζότανε όλοαυτό το διάστημα και δεν φοβήθηκε ποτέ.

Η ΠΕΚΟΠ δηλώνει δεν πρόκειται να σταματήσει θα συνεχίσει μέχρι την τελική δικαίωση όλων των αιτημάτων.

Με συναδερφικούς χαιρετισμούς.

Το Δ.Σ. του σωματείου.

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ &ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48

ΤΗΛ. ΦΑΞ. 2108221083[b]

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 17
Ημερομηνία εγγραφής : 10/11/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pekop.formyjob.net

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης